Posts

Showing posts from December, 2012

Thx Mizsnur! :)

Image
neng! thx! terharu gila nangga ada entri utk aku..T_T opkoz la aku akan berik baby comel utk auntie2 anakku kelak..heheh..XD  majlis ku kelak jangan x datang jak... mun x nang terkilan abis ku kelak...hahahha..

Ha...ni blog member aku mase same skolah menengah dulu..:)  walaupun tersangat jarang berjumpa..tp kitorang still contact thru FB..:D
last kitorang jumpe mase event kat PWTC baru2 ni... event di anjurkan oleh Kerajaan Negeri Sarawak iaitu : Majlis Jom Berambeh

Alhamdulillah..hubungan aku ngn kawan2 same sekolah menengah dulu  still baek sampai skang... yelah....Bila Hari raya je, kitorang konvoi sesame gi beraya rumah kengkawan sama sekolah... sgt cool ok! lol~ tetibe....
ehhem! teringat dulu dala suke masuk kelas lambat2,  escape kelas malam,  sembunyi handphone dalam tanah..... wakakaka..memang kelakar..:D





Alhamdulillah rezeki..:)

Image
Salam dan Hai! :D 

Bz 2 3 minggu yang lepas..sibuk nak uruskan konvo dan majlis akad... dan juga sibuk bawak family gi jalan2 di sini..:D
Ingatkan di sebabkan bz ni bisnes tak jalan...risau jugak customer lari...huhu... mane tak nye....bile on je FB tengok ade berbelas2 msg... tanye pasal produk, servis likes....bagai2.... sampai ade satu malam tu, aku abaikan PM dorang..hohoo pagi tu.... penat jugak nak menjawab...huhuhu
Alhamdulillah...kelmarin dapat tempahan produk dan di poskan... semalam sorang customer order 4 item, lagi 2 orang masing2 order 2 item..so total semua barang yg perlu di pos hari ni : 8 Item... tak tau la kalau petang kang ade pulak nak order..mudah-mudahan ade..amin..:)
Semalam customer mintak naekkan 3K likes di 3page...alhamdulillah....1 Page berjaya disiapkan..insyaALLAH hari ni lagi 2 page akan di siapkan...:D


Sentiasa bersyukur bila dapat rezeki..:)