Kidzoona AEON Cheras Selatan

Assalammualaikum, :)

Biasanya bila jadi parent ni, anak-anak minta sesuatu, mesti kita sangat2 sukar nak tolak. Melainkan atas tujuan mendidik @ tak mampu tunaikan,betul tak?

Pernah tak, lepas habis kerja, anak-anak kecil ajak keluar? Hari dah nak malam, semua tempat untuk berlibur dan tutup. Takkan lah asyik nak pergi ke Uptown/Downtown @ Kedai Makan kan? Bosan tengok muka mamak yang sama je. haha

Ok, apa kata kali ni bawak anak-anak pergi berlibur di KidZoona. Aku rasa ada banyak branch, tapi salah satunya ada di AEON Cheras Selatan. Sebab apa aku suggest pergi sini?

1. Of course la sebab Entrance Fee nya yang murah, hehe : RM10/head main sampai lembik. haha
2. Stokin RM4/seorang, penjaga pun kena pakai stokin tau. Kalau nak jimat dan stokin yang cantik, pergi beli stokin dulu, agak-agak dah tak sempat, beli stokin kat kedai sebelah BATA. Khas jual stokin je kedai tu, eh, boxer spendaaa pun ada..hehe. Nak lagi Jimat, bawak je stokin dari rumah. Jimat sesangat nyah.. gitew ha!
3. Ada banyak tempat untuk penjaga duduk sambil tengok anak-anak main.






Maaf, kali ni takde gambar nak bagi korang tengok suasananya, cuma ada Video. So, terpaksa la korang habiskan data untuk tengok Video kalau nak tengok suasana Kidzoona ok..hehe

Comments

Nabila Syifa said…
wah..kidzoona ya? dekat2 kidzania

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga